- Komerční sdělení -finance
DomůHobbyJak si zjednodušit a zpříjemnit sklizeň

Jak si zjednodušit a zpříjemnit sklizeň

Ze zahrady do kuchyně. Z půdy na talíř. Od semínka po stůl. Sklizeň není jen sklizeň ovoce, zeleniny a bobulí ze zahrady – je to i touha po zdravějších volbách, odhodlání zkoušet a dělat chyby a hodiny tvrdé práce. Je to cesta s uspokojivými výsledky, které můžete cítit, dotknout se jich, vychutnat si je a podělit se o ně, a zároveň zážitek, který si můžete zpříjemnit správnými nástroji. Nyní můžete sklízet úrodu pomocí souboru nástrojů navržených tak, aby byl tento proces přesnější, efektivnější a nakonec i příjemnější.
Koš Fiskars Plus Garden Košík na úrodu poskytuje jednoduchý a efektivní způsob sběru, přepravy a čištění vašich sklizených produktů a sklizených nástrojů. S cedidlovou stranou a uzavřenou stranou můžete oddělit jídlo od nástrojů a umyté jídlo od neumytých potravin. Čerstvě nasbírané produkty lze opláchnout hadicí nebo umýt a nechat odmočit. Ergonomické boční rukojeti nabízejí pohodlný způsob nošení velkých sběračů oběma rukama, zatímco oddělené sklopné rukojeti jsou vzájemně blokovány pro použití jednou rukou.

Nůž pro sklizeň Fiskars X-series™, ideální pro sklizeň produktů se silnými stopkami, provádí čisté, přesné řezy a je vyroben tak, aby vydržel co nejdéle. Jeho precizně broušená čepel z nerezové oceli má plochý hrot pro rychlé řezy a zoubkovanou část pro řezání vláknitými stonky. Prodloužený třmen zvyšuje odolnost, zatímco ergonomická rukojeť poskytuje pohodlí a kontrolu. Přiložený obal z tvrdého plastu s poutkem na opasek je vhodný pro skladování a bezpečnou přepravu.

Sbírejte svou úrodu a ochraňte okolní rostliny pomocí zavíracího nože
Fiskars X-series™, dokonalé řešení pro čisté a přesné řezy na menších stopkách a stoncích. Jeho precizně broušená čepel z nerezové oceli má zakřivenou špičku, což umožňuje snadný přístup ke stopkám a stonkům přes hustý porost bez poškození okolní vegetace. Díky tlačítkovému zámku tohoto zavíracího nože se snadno zavírá a udržuje jej v bezpečí při otevření, zatímco jeho skládací, ergonomický design nabízí pohodlí a kompaktní uložení.

Sběrač ovoce Fiskars QuikFit™ má optimální design se širokým otvorem, který nasměruje ovoce na konec špiček pro snadné stažení z větve. Měkká síťovaná sběrná taška vám umožní sledovat výtažek během sklizně a lze jej po použití vyjmout a prát v pračce. Rámeček FiberComp™ poskytuje nízkou hmotnost. Tuto hlavu s více nástroji lze použít s běžnými nebo teleskopickými tyčemi v závislosti na výšce ovoce, které se má sklízet. Pomocí tohoto nástroje bude vaše ovoce snadno sběratelné s minimálním poškozením, a to vše bezpečně ze země.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

PR článek